Bea de Kruijf verlaat Lopikse gemeenteraad

Bea de Kruijf.jpgzaterdag 26 september 2020

In de raadsvergadering van 29 september 2020 heet Bea de Kruijf, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Lopikse gemeenteraad, afscheid genomen van de gemeenteraad. 

Bea is sinds maart 2014 lid van de ChristenUnie fractie en fractievoorzitter sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Na zes jaar raadslid te zijn geweest is het nu halverwege de zittingsperiode een mooi moment om het stokje over te dragen.

Het bestuur is dankbaar voor het werk dat Bea heeft mogen verrichten namens en vooral voor de Lopikse gemeenschap. Bea zal zeker nauw betrokken blijven bij de fractie. De komende tijd zal zij zich eerst richten op haar baan bij het Leger des Heils en daarnaast starten met de studie HBO- arbeidsrecht. Bert de Leede zal haar opvolgen als fractievoorzitter en zal samen met Simon Hoogendoorn de nieuwe fractie van de ChristenUnie gaan vormen. Simon is vanaf 2018 commissielid en is daardoor nauw betrokken bij het werk in de fractie. Het bestuur wenst Bert en Simon succes en een vruchtbare samenwerking.

« Terug

Reacties op 'Bea de Kruijf verlaat Lopikse gemeenteraad'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.