Provinciale Statenverkiezingen 2023

Verkiezingenzaterdag 04 maart 2023

Op woensdag 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor de provinciale staten Utrecht en het Waterschap (hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden). Vanuit onze gemeente zijn ChristenUnie en SPG ook vertegenwoordigd op de kandidatenlijsten:

ChristenUnie
Op de kandidatenlijst voor de provinciale staten staat voor de ChristenUnie (Lijst 7) Bert de Leede op plaats nummer 9. Bij de verkiezingen voor hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (Lijst 7) staat Bert op plaats nummer 8.  

Hier (https://provincieutrecht.christenunie.nl/) is meer informatie te vinden over de CU-kandidaten voor de provinciale staten en het programma en hier https://destichtserijnlanden.christenunie.nl/page/48654 het CU-programma voor de Waterschapsverkiezingen.

CU1

SGP
Op de kandidatenlijst voor de provinciale staten staat voor de SGP (Lijst 11) staat Arie Schep (Benschop) op plaats nummer 19 en Maarten de Heer (Polsbroek) op nummer 31. Voor de verkiezingen Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (Lijst 13) staat Floor van Os (Benschop) op plaats nummer 3, Cock Verweij (Polsbroek) op nummer 4 en Jan-Willem Benschop (Lopik) op nummer 8. Hier (https://utrecht.sgp.nl/home) is meer informatie te vinden over de kandidaten en de programma’s van de SGP.

SGP 2SGP1

« Terug

Reacties op 'Provinciale Statenverkiezingen 2023'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.